SUSHI WERELD DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3869 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Wereld Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 10:30 Kan veel beter.
26 mei 2024 om 17:33 De bezorger was beleefd en vriendelijk.
23 mei 2024 om 15:05 I did not like quality. Very inaccurate, untidy, different sizes and cuts
21 mei 2024 om 12:02 Ik had expres voor 17.30 uur besteld, want dan arriveerde mijn gast. Eten werd zonder aankondiging of overleg om 17 uur al bezorgd. Was dus koud toen we konden gaan eten. Als je een bezorgtijd afspreekt doe je dat niet voor niets!
21 mei 2024 om 5:29 De sushi had weinig smaak en was slecht gerold. De rijst was nog lauw warm. Teveel betaald voor te weinig kwaliteit helaas.
19 mei 2024 om 19:26 Sushi was good
18 mei 2024 om 8:49 Sneller bezorgd dan verwacht! En alles was erg smaakvol! De warme gerechten waren nog warm! Je merkte dat het vers bereid was!
17 mei 2024 om 19:34 Super snel geleverd en lekker vers en warm wat warm moest zijn
9 mei 2024 om 9:52 De sushi vond ik smakeloos en niet knapperig. Ik heb echt beter gehad voor dezelfde prijs. Gyoza uit de magnetron. was nog het meest smaakvolle.. Ik ga hier niet meer bestellen.
8 mei 2024 om 17:59 Voor herhaling vatbaar
4 mei 2024 om 6:38 Heerlijk eten. De warme gerechten goed op temperatuur en de sushi’s waren echt lekker. Vriendelijke bezorger, top. Dat je contant kunt betalen vind ik prettig, dat zouden meer winkels moeten aanbieden.