SUSHI WERELD DEN HAAG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3580 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Wereld Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:36 Hele snelle bezorging. Redelijk smaakloze sushi. Smaakte allemaal hetzelfde.
1 feb 2023 om 10:24 Lekker en prima op tijd
29 jan 2023 om 16:19 Sushi was droog koud en plakkerig. Nooit meer hier!!
27 jan 2023 om 19:05 Was op tijd en het was heeeeeerlijk
26 jan 2023 om 11:17 Was op tijd en eten was lekker Heb geen klacht
21 jan 2023 om 22:35 Na eerdere goede ervaringen was het eten weer heerlijk en vlot bezorgd! Alleen bleek dat één gerecht niet geleverd was. Een kort telefoontje zorgde ervoor dat het razendsnel werd nageleverd. Met ook nog een schaaltje sushi als troost. Helemaal top!
21 jan 2023 om 19:30 Delivery was very very long even if the app indicated 25 minutes. I called the restaurant multiple times and no answer. The food was average and portions too small. I will not re-order at this restaurant and do not recommend it.
20 jan 2023 om 22:32 Was geen goede sushi, amper smaak, bezorging indicatie was 30-45 minuten, heb er zeker 75 minuten op gewacht
20 jan 2023 om 22:03 Ik heb direct nog nooit meegemaakt! Ik heb 64 keer gebeld waar de bestelling bleef! De telefoon wordt gewoon niet opgenomen! Echt heel heel slecht! Daar komt nog bij dat het eten echt heel slecht was! Ik ga echt NOOIT meer hier bestellen! Ratten!!!!
20 jan 2023 om 20:53 De bestelling duurde te lang, ze namen niet op om status door te geven. Status update was fijn geweest.
20 jan 2023 om 18:51 The sushi was good but the miso soup was missing the miso,